Arvika kommun, Lärande och stöd

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Beskrivning
Inom verksamheten Lärande och stöd finns alla verksamheter inom det pedagogiska området inklusive barnomsorgen. Individ- och familjeomsorgen, arbetsmarknadsåtgärder och förebyggande stödjande verksamheter.

Då en av våra kollegor nu ska gå i pension så söker vi hennes efterträdare som Planeringssekreterare, en viktig funktion i Lärande och stöds stab.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som planeringssekreterare hos oss på Lärande och stöd har du en viktig roll i den centrala administrationen. Du stöttar bl.a. verksamhetschef med olika administrativa arbetsuppgifter, utformar tjänsteskrivelser, genomför utredningsarbeten, bidragsansökningar och framtagande av statistik. I tjänsten ingår även uppgifter såsom fakturahantering, inackorderingstillägg, gymnasieresor för elever och rapportering till olika myndigheter. Du är även behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål, såsom t ex posthantering, telefon mm.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha minst gymnasieutbildning med administrativ inriktning. Det är meriterande om du även har vidareutbildning inom det administrativa området gärna kopplat till ekonomi. Du ska ha minst tre års erfarenhet av kvalitativt administrativt arbete, gärna med erfarenhet av arbete inom skolverksamhet. Har du erfarenhet av arbete i ekonomisystem (t ex Procapita) och liknande är detta meriterande. Att hantera Officepaketet är självklart för dig.

Som person är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och är en relationsskapare. Du är självgående, kreativ, flexibel och stresstålig samt har en problemlösande analytisk förmåga. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast enligt ö.k.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3
Kontakt
  • Per-Joel Sewelén, Verksamhetschef , 0570-81784
Facklig företrädare
  • Vision, 0570-817 42
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-01-30

Tillbaka till lediga jobb