Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Vi söker en rekryterare till Arvika kommuns bemanningscentral. Bemanningscentralens uppdrag består i att stötta verksamheterna vård, kost, skola och barnomsorg med vikarieförsörjningen och vi som jobbar där i dag är 2 chefer, 6 administratörer, 50 poolanställda medarbetare och ca 400 timvikarier.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som rekryterare kommer främst att innebära intervjuer och referenstagning av de sökande som vill ha anställning i Bemanningscentralen. Du kommer även att arbeta med att boka och hålla informationsmöten med de anställda och marknadsföra Bemanningscentralen på olika mässor och liknande. Tjänsten innebär även att vara administratörerna på Bemanningscentralen behjälpliga med bokning av korttidsvikarier och andra administrativa arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom personal- och arbetslivsvetenskap eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av rekrytering och arbetsrätt.

Du är datavan och har goda färdigheter i Officepaketet och gärna tidigare erfarenhet av att ha arbetat med något rekryteringssystem/personalsystem.

Vad gäller personliga egenskaper är du strukturerad och har god samarbetsförmåga, är driven och kan ta egna initiativ och kan arbeta självständigt och strategiskt. I rollen är det viktigt att kunna skapa goda dialoger och positiva möten med kandidaterna.

Du utrycker dig bra på svenska i tal och skrift

Tjänsten är en visstidsanställning under 2020 med eventuell möjlighet till förlängning. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 april eller efter överrenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/12
Kontakt
  • Helen Halvardsson, enhetschef, 0570-764025
  • Kristina Olsson, enhetschef, 0570-727808
Facklig företrädare
  • Vision, 0570-817 42
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-02-23

Tillbaka till lediga jobb