Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Grundsärskolans lokaler ligger på samma gård som Agnetebergsskolans grundskola f-3 samt i nära anslutning till Kyrkebyskolans åk 4-9. Skolan ligger på gångavstånd till Arvika centrum och har även nära till skog och mark.

På Agnetebergsskolans grundsärskola går i nuläget 12 elever i åk 1-5. Arbetet utgår från 3 arbetsgrupper där eleverna undervisas mot grundsärskolans ämnen eller träningsskolans ämnesområden.

Vi strävar efter att alla ska känna trygghet och gemenskap i våra verksamheter och därmed ha en god grund för sin inlärning.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övrig personal på grundsärskolan planerar du och genomför undervisningen som utgår från den enskilde elevens behov och förutsättningar och ställer höga krav på individualisering och extra anpassningar. Du har en nära kommunikation och samverkan med vårdnadshavare och även andra externa instanser. Du arbetar tillsammans med rektor, specialpedagog, lärare och skolans assistenter för att eleverna ska få en god lärandemiljö och möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Du bidrar med din kompetens och handleder elevassistenter i ditt arbetslag. I ditt uppdrag arbetar du med att få eleverna att känna trygghet, tillit och glädje i skolan som i sin tur bidrar till deras utveckling.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare och innehar lärarlegitimation för undervisning i grundsärskolan. Vi ser gärna att du har kunskap i alternativ kompletterande kommunikation (AKK).

Som person är du flexibel, strukturerad samt lösningsfokuserad. Du har förmåga att skapa goda relationer.

Vi arbetar nära i våra arbetslag och söker dig som har en god samarbetsförmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2020 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/101
Kontakt
  • Gunilla Tjulander, Rektor, 070-225 76 69
  • Britt-Marie Nyström, Samordnare/Specialpedagog, 070-181 44 64
Facklig företrädare
  • LR, 0570-817 43
  • Lärarförbundet, 0570-817 40
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-27

Tillbaka till lediga jobb