Teknik i väst chefer

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Teknik i Väst är en del av Arvika kommunkoncern och vi har cirka 150 medarbetare.

Bolaget ansvarar för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning för Arvika och Eda kommuner. Dessutom hanterar bolaget verksamheterna elnät, fjärrvärme och kraft för Arvika, samt driften av fiber för Arvika och Årjängs nät.

Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika, Eda och Årjäng.

Renhållningsavdelningen består av två enheter, Mosseberg och Lunden. Tillsammans ansvarar vi för insamling av hushållens avfall, samt drift av återvinningscentraler och deponier i både Arvika och Eda kommuner. Vi bedriver samhällsviktig verksamhet med kunden i fokus. Vi ansvarar också för utveckling av verksamheten, i en bransch där det pågår stor förändring. Vårt övergripande mål är att minska avfallsmängderna och vi skapar förutsättningar för cirkulär ekonomi genom återbruk och återvinning. Det är till vår enhet Mosseberg vi nu söker en enhetschef. På Mossebergsenheten arbetar cirka 16 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef blir ditt uppdrag att leda och fördela det dagliga arbetet samt att driva utvecklingen av enhetens arbete framåt och att skapa hållbara rutiner. Du har personalansvar, budgetansvar och arbetsmiljöansvar.

I arbetet har du många samarbetsytor, både internt inom bolaget och med externa kontakter och kunder. 

Enhetschefen ansvarar tillsammans med avdelningschef för att mål för enheten formuleras och uppnås, och att dessa är i linje med vision, värdegrund och varumärke för bolaget. Som enhetschef är det också ditt ansvar att se till så att verksamheten följer de lagar, förordningar, föreskrifter och tillstånd som finns. 

Kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens men vi ser gärna att du även har en relevant eftergymnasial utbildning. För att du ska kunna utföra ett gott arbete krävs att du har ledarerfarenhet och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom renhållning. 

Det är även meriterande om du har kommunal erfarenhet och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi ser också positivt på om du tidigare arbetat med att utveckla arbetssätt och skapa rutiner.

Som person är du trygg och stabil och har en god samarbetsförmåga. Du har en förmåga att leda och motivera andra, skapa delaktighet och engagemang så att ni tillsammans når gemensamma mål. Vidare är du strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser också att du är självgående och har en förmåga att fokusera på effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Svenska används som arbetsspråk. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/107
Kontakt
  • Elin Alsterhag, 0570-81757,073-9248000
Facklig företrädare
  • Anders Sjöberg, Ledarna, 0570-81663
  • Therese Fahlstad, Vision, 0570-81606
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb