Arvika kommun, Lärande och stöd

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Beskrivning

Vi söker en yrkeslärarare till VVS- och fastighetsprogrammet på Taserudsgymnasiet i Arvika. På skolan går cirka 450 elever fördelat på åtta nationella yrkesprogram samt introduktionsprogrammen. Skolan arbetar för god trivsel och känsla av sammanhang för elever och personal och genomför utbildningarna i nära samarbete med det lokala näringslivet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i yrkesämnen på VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning fastighetsteknik, till framtidens yrkesutövare inom fastighetsbranschen. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i ett nära samarbete med andra men du kommer också att arbeta självständigt. Mentorskap ingår i tjänsten. Arbete med skolans uppdrag utifrån läroplanen såsom värdegrundsarbete ingår också.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad lärare inom VVS- och fastighetsprogrammet eller El- och energiprogrammet men söker även dig som har erfarenhet och kompetens inom följande områden: fastighetsdrift, el, styr- och reglerteknik och ventilationsteknik.

Som person är du engagerad, strukturerad samt lösningsfokuserad. Du är en tydlig ledare med förmåga att anpassa undervisningen samt att skapa goda relationer. Goda IT-kunskaper är en förutsättning som du också kan använda i undervisningen. Du ser skolan som en helhet där vi alla har ett gemensamt ansvar för elevernas utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är god.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Rekrytering sker löpande under annonseringsperioden.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/79
Kontakt
  • Ewa Stolpe. Bitr. rektor, 0570-82650
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 0570-81740alt0570-81743
Publicerat 2023-04-05
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Inapoi la locuri de munca vacante