Arvika kommun, Vård och omsorg

Vi är väldigt stolta över våra cirka 2 700 medarbetare som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi söker fler engagerade och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Är du intresserad av att prova på att arbeta med människor inom hemsjukvård? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller utbildar dig till sjuksköterska och har fullföljt termin 5, eller som är utbildad undersköterska till våra semestervikariat, sommaren 2023!

Tipsa gärna eller sök själv jobbet som sommarvikarie hos oss på Sjuksköterskeenheten inom Vård och omsorg!

Beskrivning

Sjuksköterskeenheten tillhör verksamheten Vård och omsorg. Enheten består av sjuksköterskor, undersköterskor, enhetschefer och administratör. Som medarbetare här får du ca 50 kollegor som har stor erfarenhet av att arbeta inom hela verksamheten.

Medarbetarna inom enheten arbetar inom ett tilldelat geografiskt arbetsområde/särskilt boende/korttidsboende. Du kommer att arbeta nära enhetschefer och medarbetare inom det området.

Tjänsterna är sommarvikariat med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll/natt och var 6:e helg men kan variera beroende på om du har legitimation eller ej.

Arbetsuppgifter

Att arbeta inom Vård och omsorgs hälso- och sjukvårdsområde innebär varierande arbetsuppgifter.

Sjuksköterskan på området leder och ansvarar för det dagliga arbetet kring patienterna. Som sjuksköterskestudent eller undersköterska deltar du i arbetet genom arbetsuppgifter som delegeras till dig av sjuksköterska utifrån din reella kompetens genom individuell bedömning.

Är du legitimerad sjuksköterska? 

Som legitimerad sjuksköterska så är arbetet till stor del självständigt med ansvar för bedömning, medicinsk behandling och uppföljning. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom enheten, med andra legitimerade yrkesgrupper och övriga medarbetare inom Vård och omsorg.

Är du sjuksköterskestudent som har fullföljt termin 5?

Då får du möjlighet att arbeta som undersköterska i Sjuksköterskeenheten. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få större inblick i våra verksamheter. Genom arbetet som undersköterska får du prova på delar av din kommande yrkesroll och vara med som stöd och resurs till våra sjuksköterskor i det patientnära arbetet. Det ger dig erfarenheter som ökar tryggheten i din kommande yrkesroll.

Är du utbildad undersköterska?

Som undersköterska i Sjuksköterskeenheten blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra specifika delegerade uppgifter, t.ex provtagning, sårvård, läkemedelshantering samt kringuppgifter inom enheten såsom t.ex beställningar m.m. Du arbetar efter Nationella värdegrunden och vård- och omsorgs värdighetsgarantier.

Kvalifikationer

Söker du sjuksköterskevikariat så ska du vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre och inom psykiatri.

Är du sjuksköterskestudent så ska du ha fullföljt termin 5 på sjuksköterskeutbildningen med godkända betyg.

Söker du som undersköterska ska du ha en godkänd undersköterskeutbildning motsvarande gymnasiekompetens. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet från hemsjukvård. 

Egenskaper så som flexibilitet, lösningsfokus och självständighet är meriterande.

Körkort B är ett krav

Stor vikt läggs vid personlig tillämplighet

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande, ansök dock senast 2023-03-31!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 16
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/252
Kontakt
  • Anna Blom, 0570-82822
  • Sanne Sörensen, 057081567
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet (nås genom kommunens växel), 0570-81600
Publicerat 2022-12-22
Sista ansökningsdag 2023-06-01

Inapoi la locuri de munca vacante