Arvika kommun, Lärande och stöd, Gymnasiet

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Beskrivning

Vi söker en gymnasielärare med behörighet i svenska och engelska till Taserudsgymnasiet. Skolan är en av två kommunala gymnasieskolor i Arvika. På skolan går cirka 450 elever fördelat på åtta nationella yrkesprogram samt introduktionsprogrammen. Skolan arbetar för god trivsel och känsla av sammanhang för elever och personal och genomför utbildningarna i nära samarbete med det lokala näringslivet.

Arbetsuppgifter

Inför hösten har vi behov av en roll som innefattar såväl undervisning på gymnasiet och arbete som stödlärare/speciallärare. I rollen som gymnasielärare förväntas du ha undervisning i svenska och engelska på gymnasienivå, på 50 procent av tjänst. Övriga 50 procent av tjänsten är styrd som stödlärare/speciallärare för elever/klasser i behov av stöd. I arbetsuppgifterna ingår att ge stöd till elever och ha regelbunden kontakt med elevens vårdnadshavare och personal på skolan.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska på gymnasiet. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är självgående och ser värdet i att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. För oss är dina personliga egenskaper viktiga, vi ser att du är flexibel och kreativ med ett strukturerat arbetssätt. Du har en god pedagogisk insikt, tar initiativ och är lösningsfokuserad. Du har en god digital kompetens och ser utveckling som en naturlig del i ditt arbete. 

B-körkort krävs.

Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/87
Kontakt
  • Emil Mattsson, Rektor, 0570-82646
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 0570-81740alt0570-81743
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb