Arvika kommun, Lärande och stöd

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Beskrivning

Vi söker en resurslärare för undervisning i årkurs 5 till Järvenskolan i Gunnarskog. Järvenskolan ligger i Gunnarskog ca 2 mil norr om Arvika. Skolan består av ett arbetslag: F-6 samt Fritids. På skolan finns idag ca 160 elever och drygt 25 personal. Skolan är känd för sin fina skolgård med många lekområden och fina grönområden. Vi har naturen inpå knutarna med skogen och sjön inom räckhåll.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig resurslärare i årkurs 5 och bli en del av elevernas utveckling mot kunskapskriterierna. Undervisning i fritidshemmet kan eventuellt förekomma.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i åk 4-6 och innehar lärarlegitimation. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet från arbete inom yrket, bred ämnesbehörighet och en stor vana av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Vi tror att du är en god ledare och har nära till skratt och vill gå till jobbet för att lära dig själv och eleverna nya saker varje dag. Du kommer att ingå i nära samarbete med ditt arbetslag och vi söker dig som har en god samarbetsförmåga. Att skapa positiva möten med elever, vårdnadshavare och kollegor är viktigt för oss och för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning över läsåret 2024/2025, med möjlighet till förlängning.

Rekrytering sker löpande under annonseringsperioden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/93
Kontakt
  • Rickard Eriksson, rektor, 076-7644224
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 0570-81740alt0570-81743
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-07-14

Tillbaka till lediga jobb