Arvika kommun, Lärande och stöd

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Beskrivning

Vi söker en F-3 lärare för undervisning till Glava skola. På skolan går cirka 60 elever och består av förskoleklass, årkurs 1-6 samt fritidshemsverksamhet. I anslutning till skolan finns även förskolan Lönneberga med barn i åldern 1-5 år. Glava skola ligger ca tre mil sydväst om Arvika. Här finns det möjligheter till natursköna och kulturella upplevelser, exempelvis Glaskogen och Glafsfjorden.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du ansvarar för undervisning samt mentorskap i årskurs F-3. I arbetet ingår nära samarbete med lärare och fritidspedagog.

Kvalifikationer

Du är behörig F-3 lärare och innehar lärarlegitimation. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet från arbete inom yrket. Vi tror att du är en god ledare och har nära till skratt och vill gå till jobbet för att lära dig själv och eleverna nya saker varje dag. Du kommer att ingå i nära samarbete med ditt arbetslag och vi söker dig som har en god samarbetsförmåga. Att skapa positiva möten med elever, vårdnadshavare och kollegor är viktigt för oss och för dig.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2024, med eventuell möjlighet till förlängning. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/82
Kontakt
  • Anna-Pia Backlund, 070-1515948
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 0570-81740
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb