Arvika kommun, Vård och omsorg

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Vi söker dig som glöder för LSS-verksamhet och har ett stort engagemang för att arbeta med personer med funktionsvariationer. 

Just nu söker vi stödassistenter till daglig verksamhet. En av anställningarna är en tillsvidareanställning och den andra tjänsten är ett föräldravikariat.  

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att handleda och stödja brukare inom daglig verksamhet. Detta innebär att genom ett pedagogiskt och strukturerat arbetssätt med lågaffektivt bemötande, arbeta för att förbättra och/eller upprätthålla brukarens förmåga utifrån individuellt behov. Du kommer att planera och genomföra individuella uppgifter och aktiviteter med verksamhetens brukare. I arbetet innebär även att dokumentera och upprätta genomförandeplaner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller barn-fritidsprogram med inriktning funktionshinderområdet och/eller psykiatri eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning med inriktning pedagogiskt arbetssätt anpassat till vuxna med autismspektrumtillstånd. Det är även meriterande om du har kunskap/utbildning om lågaffektivt bemötande/förhållningssätt och/eller tydliggörande pedagogik.  

Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete inom LSS-verksamhet samt kunskap om brukargruppen och av dokumentation. Det är även ett krav att du har kunskap om/eller erfarenhet av vuxna med autismspektrumtillstånd. 

Vi ser att du har social förmåga och lyhördhet för den enskildes önskemål och ett intresse för att arbeta inom LSS området. Du har samarbetsförmåga, är strukturerad, flexibel, självgående och initiativtagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Urval sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/80
Kontakt
  • Annelie Lövgren, 0570-82884
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-81741
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb