Teknik i Väst AB

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar för drift och skötsel inom områdena vatten och avlopp samt gator och vägar för Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar också för kommunernas renhållning. Vi ansvarar drift och skötsel av kommunens elnät och kraftproduktion i vattenkraftstationer och en solcellspark.  Dessutom hanterar bolaget verksamheterna fjärrvärme i Arvika och fiber för Arvika och Årjängs nät. Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över.

Enheten Projekt och Miljö har 13 medarbetare och utgör stödfunktion inom bland annat projektledning, projektering, utredning, upphandling, juridik och miljö. Vi behöver komplettera vår grupp med en erfaren projektledare inom anläggning.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du vara ansvarig för ett antal spännande anläggningsprojekt, inom VA ledningsnät men också vid våra vattenkraftdammar. Med stöd av kollegor och externa resurser driver du projektet från idéstadiet tills allt är klart. Det kan innebära att göra förstudier, kostnadskalkyler, sköta myndighetskontakter, upphandla konsulter och entreprenörer och sedan vara beställarens representant i deras uppdrag. Du planerar och leder dina projekt och ansvarar för tidplan, ekonomi, uppföljning och rapportering.

Kvalifikationer

Du har en teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning och gärna en högskole- eller civilingenjörsutbildning med relevant inriktning. Du ska vara väl insatt i entreprenadjuridik och har du utbildning i BAS P och BAS U är det meriterande.

Du har tidigare arbetat som projektledare för anläggningsprojekt inom bland annat VA ledningsnät eller annan infrastruktur så som tex vägar eller dammanläggningar Om du också arbetat med upphandling, kontroll och besiktning är det meriterande.

Som person är du strukturerad och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är självgående och tar ansvar för att driva dina uppgifter och projekt vidare och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då du i ditt arbete bland annat kommer att ansvara för myndighetskontakter och skriva förfrågningsunderlag krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift. 

Möjlighet till att delvis arbeta på distans finns. B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/72
Kontakt
  • Cathrin Sköld, 0570-764094
Facklig företrädare
  • Therese Fahlstad, Vision, 0570-81606
  • Ida Bäcklund, Sveriges Ingenjörer, 0570-81781
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-08-11
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb