Teknik i Väst AB

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar för drift och skötsel inom områdena vatten och avlopp samt gator och vägar för Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar också för kommunernas renhållning. Vi ansvarar drift och skötsel av kommunens elnät och kraftproduktion i 16 vattenkraftstationer och en solcellspark.  Dessutom hanterar bolaget verksamheterna fjärrvärme i Arvika och fiber för Arvika och Årjängs nät. Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över.

Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i västra Värmland.

Nu söker vi en vikarierande utredningsingenjör till vår Projekt- och Miljöenhet då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. I enheten finns 13 medarbetare som bland annat arbetar med utredningar, projektledning och miljötillstånd för bolagets alla verksamheter.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av arbete med uppströmsarbete inom VA, revidering av Eda och Arvikas VA-planer och samordning av planyttranden för bolagen. Det ingår också i din roll att arbeta med ansökningar av miljötillstånd, bygglov, projektadministration för projekt som finns inom gruppen, bidragsansökningar och att hålla i till exempel miljöutredningar där vi köper extern hjälp. Miljöbalken och lagen om allmänna vattentjänster är något som vi jobbar med dagligen. Om det finns kunskap och intresse för dagvattenfrågor är det välkommet. Arbetet är varierat och består av mindre och större uppgifter som du ibland ansvarar för själv och ibland tillsammans med kollegor.

Din arbetstid följer kontorstid, men enstaka kvälls- och helgjobb kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis med inriktning mot miljö, vattenfrågor och/eller samhällsplanering. 

Du har en förmåga att skapa och vårda goda relationer med interna och externa personer. Vi vill att du har egen drivkraft, tar initiativ och uppnår resultat. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift, driver processer vidare och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i din roll har du mycket goda kunskaper i Officepaketet och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är önskvärt.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/68
Kontakt
  • Cathrin Sköld, 0570-764094
Facklig företrädare
  • Therese Fahlstad, Vision, 0570-81606
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb