Teknik i Väst AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun.
Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Den administrativa staben inom Arvika Teknik AB består av 13 medarbetare som arbetar inom områdena ekonomi, kundtjänst och annan administration. Nu söker vi omgående en vikarie till vårt team.


Arbetsuppgifter
I din roll som ekonom kommer du att arbeta med varierande uppgifter såsom budget, löpande bokföring, avstämningar samt delårs- och årsbokslut. Du stöttar verksamheten med kalkyler, uppföljning, analyser och rapportering. Du kommer även att sköta moms-  och skatteredovisning samt statistik till branschorganisationer.


Kvalifikationer
Du som söker är utbildad civilekonom med inriktning på redovisning, alternativt har flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom eller controller med ansvar för ekonomisk rapportering. 

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarstagande och har en god analytisk förmåga. Egenskaper som vi också värderar högt är att du är positiv och initiativtagande. Vidare är du självgående i ditt arbete samtidigt som du gillar att samarbeta med andra, både inom avdelningen och med andra yrkesområden. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift, har lätt för att uttrycka dig samt är en van datoranvändare. Att du är intresserad av att vara med och bidra i den digitala utvecklingen av olika arbetsprocesser ser vi som positivt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Tidsbegränsad anställning med tillträde omgående.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/29
Kontakt
  • Malin Skärskog, chef Administrativ stab, 0570-84308
Facklig företrädare
  • Ulrika Bjärnetoft, Vision, 0570-84302
Publicerat 2020-03-31
Sista ansökningsdag 2020-04-07

Retour aux postes vacants