Teknik i Väst AB

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar för drift och skötsel inom områdena vatten och avlopp samt gator och vägar för Arvika och Eda kommuner. Vi ansvarar också för kommunernas renhållning. Vi ansvarar drift och skötsel av kommunens elnät och kraftproduktion i vattenkraftstationer och en solcellspark.  Dessutom hanterar bolaget verksamheterna fjärrvärme i Arvika och fiber för Arvika och Årjängs nät. Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över.

Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Västra Värmland.

Nu söker vi en drifttekniker till vårt team på enheten Avloppsreningsverk i Arvika/Eda. Vi tillhör avdelning Vatten och avlopp som ansvarar för Arvika och Eda kommuns vattenförsörjning. På enheten arbetar åtta personer som alla är stolta över att få bidra till kommunernas goda vatten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med drift och underhåll av avloppsreningsverk och avloppspumpstationer. 
Vid vissa tillfällen ingår även underhåll på gata och ledningsnät i Eda kommun i ditt arbete.
Beredskap ingår i tjänsten på VA och Gata i Eda Kommun.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en fullgjord gymnasieutbildning och har du utbildning inom processteknik eller VVS så är det meriterande. Arbetslivserfarenhet inom området är också önskvärt. Har du kunskap inom övervakningssystem ses det som positivt.

Du har en förmåga att skapa och vårda goda relationer. Vi vill att du har egen drivkraft, tar initiativ och uppnår resultat. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift, har en god problemlösande förmåga och en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är lugn och kontrollerad även i pressade lägen och klarar av att se helhetsperspektivet i de situationer du befinner dig i. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen behöver du ha en god datavana och kunna kommunicera väl på svenska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Koppom
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/74
Kontakt
  • Stefan Alexandersson, 0570-81785
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-81741
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb