Arvika kommun, Lärande och stöd

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Beskrivning

Vi söker dig som vill utbilda och dela med dig av dina kunskaper inom vården till våra gymnasieelever inom vård- och omsorgsprogrammet på Taserudsgymnasiet. Taserudsgymnasiet är en av två kommunala gymnasieskolor i Arvika. På skolan går cirka 450 elever fördelat på åtta nationella yrkesprogram samt introduktionsprogrammen. Skolan arbetar för god trivsel och känsla av sammanhang för elever och personal och genomför utbildningarna i nära samarbete med det lokala näringslivet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i yrkesämnen på Vård- och omsorgsprogrammet. Du kommer att ingå i och arbeta i ett nära samarbete med ett arbetslag men du kommer också att arbeta självständigt. Du kommer arbeta med skolans uppdrag utifrån läroplanen såsom värdegrundsarbete. Mentorskap ingår och arbete kring elever i behov av särskilt stöd kan också förekomma.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är behörig och legitimerad yrkeslärare som kan undervisa inom kurser på Vård- och omsorgsprogrammet men även andra utbildningar och erfarenheter som kan anses lämpliga är meriterande. Som person är du engagerad, strukturerad samt lösningsfokuserad. Du är en tydlig ledare med förmåga att anpassa undervisningen samt att skapa goda relationer. Goda IT-kunskaper är en förutsättning som du också kan använda i undervisningen. Du ser skolan som en helhet där vi alla har ett gemensamt ansvar för elevernas utveckling. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är god.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning över läsåret 2024/2025, med möjlighet till förlängning.Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/90
Kontakt
  • Daniel Dijkstra, 0570-82647
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 0570-81740alt0570-81743
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb