Arvika kommun, Lärande och stöd

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Beskrivning

Vi söker dig som vill utbilda och dela med dig av dina kunskaper inom industriteknik till våra gymnasieelever inom industritekniska programmet på Taserudsgymnasiet. Taserudsgymnasiet är en av två kommunala gymnasieskolor i Arvika. På skolan går cirka 450 elever fördelat på åtta nationella yrkesprogram samt introduktionsprogrammen. Skolan arbetar för god trivsel och känsla av sammanhang för elever och personal och genomför utbildningarna i nära samarbete med det lokala näringslivet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i yrkesämnen vid industritekniska programmet tillsammans med våra andra yrkeslärare. Du kommer att ingå i ett arbetslag, ditt arbete sker i ett nära samarbete med andra men även självständigt. Arbete med skolans uppdrag utifrån läroplanen såsom värdegrundsarbete och mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Du är gärna behörig yrkeslärare på gymnasieskolans industritekniska program med innehavande lärarlegitimation. Du har kunskap inom de områden som ingår i programmets kurser. Det är meriterande om du har kunskap inom svetsteknik och/eller CNC-programmering. Annan erfarenhet eller utbildning inom området kan också anses meriterande. 

Som person är du engagerad, strukturerad samt lösningsfokuserad. Du är en tydlig ledare med förmåga att anpassa undervisningen samt att skapa goda relationer. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god samt att du har goda IT-kunskaper som du kan använda i undervisningen. Du ser skolan som en helhet där vi alla har ett gemensamt ansvar för elevernas utveckling. 

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning
Rekrytering sker löpande under annonseringsperioden. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/85
Kontakt
  • Daniel Dijkstra, 0570-82647
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 0570-81740alt0570-81743
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb