Teknik i Väst AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun.
Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Till Mossebergs avfallscentral söker vi nu en kundmottagare som ska arbeta för Arvika och Edas renhållningskunder. Renhållningen på Teknik i Väst består av två enheter, Mossebergs avfallscentral i Arvika och Lundens avfallscentral i Eda. Tjänsten kommer att vara placerad på Mosseberg men serva kunder i båda Arvika och Eda. På Mosseberg arbetar 16 personer som alla värnar om att ge våra kunder en bra service och ett väl omhändertagande.

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare består dina arbetsuppgifter av in- och utvägning av privat- och företagskunder på vår vågstation samt telefonservice för Eda och Arvika. Du arbetar även med mottagning/kontering av fakturor samt lämnar ut arbetsorder till renhållningspersonal. Visst arbete på återvinningscentralen (ÅVC) kan förekomma

Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tidsbegränsad anställning på cirka ett år med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Du som söker har en gymnasieutbildning och det är meriterande om du även har eftergymnasial utbildning inom administration/kontor eller handel. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med kunder som t.ex. kundmottagning och har du tidigare arbetat inom renhållning med administrativa uppgifter är det mycket meriterande.

Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska samt ett strukturerat arbetssätt. Har du även kunskaper i tyska och/eller norska språket är det meriterande. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt med stor förmåga till eget ansvar, att du är stresstålig och att du har en god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B körkort erfordras.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/113
Kontakt
  • Jörgen Zetterlund, 0570 – 818 21
Facklig företrädare
  • Ulrika Bjärnetoft, Vision, 0570-84302
Publicerat 2019-12-11
Sista ansökningsdag 2020-01-01

返回职位空缺页面